Slagerij Van den Berg

Slagerij Van den Berg

Bij ons bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Wij beschikken als ambachtelijke slager over een eigen worstmakerij waaruit de lekkerste vleeswaren en worstsoorten voortkomen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van ons assortiment waarborgen.

Daarnaast zijn wij een specialist in lekker eten en helpen u graag met de invulling van culinaire gelegenheden. Of het nou gaat om vleeswaren bij een lekkere lunch, vlees voor een feestelijke maaltijd, partyservice, catering of een barbecue, wij staan voor u klaar.

In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van ambachtelijke producten, een goed advies en prettige bediening.

Graag tot ziens in onze winkel.


elke nationale feestdag zijn wij gesloten!!
Dinsdag 21 mei 2024 zijn wij nog gesloten!OpDE LEKKERSTE BARBECUE SPECIALITEITEN

Barbecueën is ons vak, daarom helpen wij u graag op gang! Heerlijke vleesspecialiteiten, salades, recepent en tips, we geven u hier graag advies over. Ook hebben we diverse, door ons samengestelde, barbecuepakketten. Maar een groot stuk vlees, voor de Low & Slow barbecue hebben we ook diverse grote stukken vlees.

Kijk, proef en vraag bij ons in de winkel, voor de lekkerste barbecue!


NIEUWS

Afbeelding


2020 | Slagerij Van Den berg ‘Regiokampioen worstmakerij van het jaar 2020’

Slagerij van den Berg is aangesloten bij De Gildeslager; een collectief van ambachtelijke slagers. Regelmatig komen de slagers samen om inspiratie op te doen en specifieke vakkennis te delen. Jaarlijks reikt De Gildeslager prijzen uit aan de best presterende leden. Op de jaarbijeenkomst van 20 januari 2020 is Slagerij van den Berg bekroond tot ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2020’. 

Gedurende 2019 hebben bij alle leden van De Gildeslager onverwachte keuringen plaatsgevonden, waarbij de zorgvuldig gekozen vakjury diverse producten zoals vleeswaren, worsten en maaltijden beoordeelde op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd. Begin december heeft de jury de 17 genomineerden bekendgemaakt. Tijdens de jaarbijeenkomst heeft Slagerij van den Berg de felbegeerde titel ‘Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2020’ binnengesleept. 


2017 | ALGEMEEN KAMPIOEN VAN VROUWELIJK SLACHTVEE

ELST - Slagerij van den Berg aan de Schoolweg 33 in Elst is algeheel kampioen vrouwelijk slachtvee geworden op de 83ste paasveetentoonstelling in Rhenen.  ''Het is inmiddels een vast begrip in de regio geworden en voor ons een traditie om onze paaskoe uit te zoeken en mee te laten doen,'' zegt Anja van den Berg.

Bekijk het hele artikel van de De Rijnpost >>